Cautare

2228 de rezultate pentru "revista presei" (3.92 secunde)
Revista presei /HotNews.ro:
Revista presei /HotNews.ro: Care va fi soarta noului guvern de la Chisinau Pe parcursul unui an Republica Moldova s-a asemanat cu o tara din Africa, unde guvernele se succed de cateva ori pe an sau chiar pe luna.
Revista Blogurilor informeaza: ... Cristi Teodorescu) Un individ care a patruns prin efractie in casa din Malibu (California) a top modelului australian Miranda Kerr a fost impuscat, iar un agent de paza a fost injunghiat, a informat politia din Los Angeles presei locale, citata sambata de AFP.
EVENIMENT Iata o scurta trecere in revista a celor mai importante detalii ale evenimentului. ... Acreditarea reprezentantilor presei va fi limitata la o persoana/publicatie pentru presa scrisa si online respectiv doua persoane in cazul televiziunilor.
Sau cei care, facand revista presei, nu pot rata subiectele bune din presa locala. Ne simtim, cu adevarat, onorati. Si ne bucuram deosebit ca si alti colegi ne apreciaza munca.
rasfoim reciproc dimineata, cand facem revista presei - nu am putut sa nu remarcam urmatoarele: "F.", dintr-o pornire pe care o ghicim a avea la baza admiratia profunda fata de "Replica", a dat copy/paste unui material publicat cu ocazia venirii lui Vadim pe litoral.
Era de ajuns, ieri-dimineata, ca un european sa rasfoiasca revista presei romanesti ori sa deschida televizorul pe un canal de stiri romanesti, si l-ar fi invadat mitingul debransatilor din Zabrauti, Ferentari.
In aceste conditii, cum sa nu fac ochii cat cepele cand vad un articol in timp ce faceam ca omul revista presei, despre faptul ca modificarea codului rutier i s-ar "datora" lui Luis Lazarus, jurnalist la o televiziune bucuresteana.
Ei, dar trecand de la ironii la lucruri serioase, recunosc ca zilnic fac revista presei. Nu vreau sa "vanez" greselile colegilor si portiile de jenant - Doamne, iarta-ma, ca le am si eu pe ale mele!
Revista presei /HotNews.ro: Soferii care claxoneaza risca sa-si piarda permisul Parlamentarii le-au pus din nou gand rau soferilor. Un proiect de cod rutier initiat de 40 de senatori PSD si PNL contine anumite prevederi cel putin bizare:
Dar, pe langa vizitarea unor obiective precum podul Giurgeni ori a lucrarilor demarate in vederea constructiei podului de la Galbiori, ministrul Orban a incheiat ziua nu inainte de a sustine o conferinta de presa alaturi de colegii sai liberali Puiu Hasotti si George Dragomir, cu aceasta ocazie precizand presei ca nu este de acord cu declararea Marii Negre ca zona strict protejata.
intr-un material remis presei in cadrul conferintei de ieri, Dragan acuza conducerea sindicatului nou-infiintat de incalcarea pactului de neagresiune incheiat intre confederatiile sindicale din Romania si sustine ca Virgil Roman a dezinformat presa si opinia publica cu privire a activitatile desfasurate de SIP Satu Mare:
Peste 20 de organizatii neguvernamentale, printre care si Clubul Roman de Presa (CRP), APADOR-CH, Centrul de Resurse Juridice (CRJ), Agentia de Monitorizare a Presei (AMP), Transparency International (TI) si altele, au trimis ieri parlamentului o scrisoare deschisa prin care cer oprirea procedurii existente si retrimiterea codurilor la guvern, pentru a se face reale dezbateri publice pe acestea.
Accesul presei nu a fost permis in sala. ... Eu inteleg interesul presei, dar PNL e un partid democratic. Judetul este guvernat, are subprefect.
Dinamitarea coalitiei, doar speculatii ale presei Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat ieri ca, in opinia sa, “incapatanarea“ lui Traian Basescu de a relansa periodic subiectul alegerilor anticipate este “doar o interpretare a presei“.
Faptul ca in Romania datorita mecanismelor democratice care la limita functioneaza totusi si datorita unei remarcabile forte de rezistenta a presei, un derapaj spre totalitarism nu pare posibil, nu scuza ci cu atat mai mult acuza deficitul de constiinta democratica in mentalitatea unei parti a electoratului si chiar a unor lideri de opinie influenti.
Am raspuns doar unei intrebari din partea presei", a declarat Mitrea la finalul unei reuniuni organizate sub patronajul Institutului social-democrat, condus de Adrian Severin. ... Ulterior, senatorul PSD a precizat ca nu si-a anuntat oficial candidatura, ci doar a raspuns unei intrebari venite din partea presei.
S-a relansat tema presei controlate financiar-politic Cu toata "discretia” rozelor - luate in mod evident prin surprindere - diplomatia lui Geoana a fost anihilata de Miron Mitrea care, dupa Delegatia Permanenta a PSD, nu a ezitat sa declare ziaristilor ca Hrebenciuc va trebui sa clarifice lucrurile "asa cum a spus si domnul Iliescu”.
In subsidiar, i-am solicitat primului ministru sa-mi comunice daca actualul Guvern al Romaniei preconizeaza sa adopte masuri de sprijinire a presei nationale in actualul context de criza economica, oferind exemplul Frantei, tara in care, la propunerea presedintelui Nicolas Sarkozy, guvernul a aprobat anul trecut un program de sprijinire a presei nationale cu suma de 600 milioane euro.
Stiu, talibanii lui Basescu sar deja in sus de mirare ca PSD - partidul pe care ei il acuzau acum 5 ani, reclama in Europa atacurile la adresa presei si incalcarile drepturilor omului in Romania.
google-analytics.com